Magyar Bankszövetség – Újabb képzéseink szakmai együttműködésben

A Magyar Bankszövetség szakmai támogatásában részesült újabb három, ez alkalommal informatikai biztonsági témájú kurzusunk!

Az MBSZ és a BIB között 2020. szeptember 8-án létrejött együttműködési megállapodás kiterjesztéséről döntöttek az illetékes vezetők. A kezdetekben banki compliance, illetve a pénzmosás-megelőzéshez kapcsolódó területeken szakmai képzések és események közös előkészítésére irányuló kooperáció immár kiterjed további három, informatikai biztonsági jellegű kurzusunk közös megvalósítására is.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Bankszövetség szakmai együttműködésében részesülő képzéseink köre idén bővülhetett, így immár a következő kurzusaink tanúsítványait (BIB – MBSZ) közös aláírással ismeri el a szakmai szervezet:

Prof. Dr. Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára és Nagy Gábor, a Budapest Institute of Banking (BIB) Zrt. vezérigazgatója március 29-én írták alá megtisztelő szakmai együttműködésben a kurzusok előkészítéséről szóló megállapodást.

 

Kapcsolódó kurzusainkról bővebb információ honlapunkon, az
IT / Digitalizáció, illetve a Szabályozás / Megfelelés kategóriákban érhető el.

Ezúton köszönjük a folyamatos bizalmat és a rendületlen, hatékony kooperációt a jelen és a jövő szakértőinek magas szintű és mindenkor aktuális keretbe foglalt edukációja érdekében.