2024. évi képzési paletta

Képző intézményünk életében több fontos változás is történt az elmúlt időszakban.  A fejlődés jegyében akadémiai támogatással frissítettük képzéseinket és nagy lépésre szántuk el magunkat: csatlakoztunk a Budapesti Metropolitan Egyetem közösségéhez. 

A Budapesti Metropolitan Egyetem több, mint 20 éves felsőoktatási tapasztalatára építve, az eddigi Budapest Institute of Banking kurzusok 2024-től új lendülettel, új témákkal és még aktuálisabb tananyaggal és oktatással jelentkeznek. 

Az előző évekhez hasonlóan az idei évben is készül a BIB 2024-es képzési palettája. Ebben megtalálhatók a tavaszi és az őszi időszakra vonatkozó, mind a már népszerűvé vált kurzusaink, amelyek iránt töretlen az érdeklődés (Zöld pénzügyek; Compliance szakértő; Pénzügyi infrastruktúrák), valamint ez elmúlt évekhez hasonlóan, idén is egyedi újdonságokkal (Fraud ismeretek – Csalásmegelőzés; DORA rendelet)  és unikális képzésekkel színesítjük a palettánkat olyan innovatív témákkal, mint az MI, adatelemzés, social media kommunikáció és angol nyelvi képzésekkel is.  

A BIB keretein belül hatodik éve dolgozunk azért, hogy kiemelkedő elméleti és gyakorlat-orientált ismereteket adjunk át résztvevőinknek. Büszkék vagyunk az elmúlt évek eredményeire: a közel 24 ezer főt számláló hallgatói közösségünkre, a képzési kínáltunkban szereplő több, mint 100 szakmai témára, valamint a több száz főből álló, kimagasló elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatói bázisunkra. Mindez jól leírja képzési filozófiánkat és erősségünket, amely a dinamikusan változó piaci igények gyors és magas minőségű kiszolgálását jelenti.  

Bízunk benne, hogy idén is a hallgatóink között köszönthetjük Önt és munkatársait! 

Kérjük tekintse meg 2024. évi kurzusajánlónkat:  

Élményalapú oktatás a jövő szakembereinek!