KEBA Tőzsdejáték Döntő

A KEBA pénzügyi és értékpapírpiaci, Tőzsdejáték versenyének döntője – szakmai fődíj a BIB felajánlásában.

Immár 23. alkalommal rendezte meg a Közép-európai Brókerképző Alapítvány (KEBA)Tőzsdejáték Középiskolásoknak” című pénzügyi és értékpapírpiaci versenyét!

A Budapesti Értéktőzsde és az Erste Bank szakmai támogatásával megvalósult programra idén több mint 270 csapat több mint 800 diákja nevezett be.

Ezúton GRATULÁLUNK a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium „SZDM Invest” nevű csapatának!  A csapat tagjai: Dévai Martin, Madlena Benedek és Szalai Márton. Gratulálunk továbbá valamennyi nevezett csapatnak, a felkészülés és a versenyen való megmérettetés minden bizonnyal pénzügyi ismereteik bővülését támogatta.

A döntőre 2023. március 7-én került sor. A zsűrit Martin Hajdu György, a KEBA elnöke, Farkas László, az Erste Befektetési Zrt. tőzsdei üzletkötője, Körmöczi Dániel, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatói tanácsadója, Horváth Tamás, a KELER KSZF Zrt. elszámolási osztályvezetője, Vágó Attila, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője és Kuti Ákos, az MKB Bank vezető elemzője alkották.

A szakmai fődíjat, a 120 tanórás tőzsdei szakvizsgára felkészítő tanfolyamot a Budapest Institute of Banking (BIB), azaz a mi Csapatunk ajánlotta fel!

„A KEBA által szervezett Tőzsdejáték kiváló lehetőség azon diákok számára, akik tovább bővítenék tőzsdei ismereteiket és belekóstolnának a befektetések világába.” – mondta Körmöczi Dániel, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatói tanácsadója.

További részletek a BÉT kapcsolódó sajtóközleményében olvashatóak:

http://bitly.ws/BjmJ