Ötévesek lettünk!

Örömmel jelentjük be, hogy idén augusztusban öt éves lett a Budapest Institute of Banking Zrt.! A 2022. szeptember 10-én induló jubileumi szemeszterben is meghirdetjük a hallgatók által leginkább kedvelt kurzusokat a compliance, pénzmosás-megelőzés, zöld pénzügyek, hitelezés, IT/Digitalizáció, treasury és kockázatkezelés témákban.

 

A szemeszter több újdonságot is tartogat: a fenntarthatósági termékpalettánk egy új, kifejezetten a kis- és középvállalkozásokat megcélzó kurzussal bővült, amely a Budapesti Értéktőzsde Zrt. által meghirdetett támogatási program keretében vehető igénybe. A mesterséges intelligencia témája ismét helyet kapott a palettánkon, a témában elismert szakértők tolmácsolásában. Nemzetközi képzéseinket folyamatosan frissítjük, idén ősszel a fenntarthatóság, az adatelemzés és big data, valamint a networking témák köré szervezve kurzusainkat. Igazi csemegét kínálunk az üzleti elemzőknek és a modellezés iránt érdeklődőknek a Monte-Carlo szimulációs kurzusunkkal.

 

A jubileumi szemeszter részletes programját az alábbi kiadvány tartalmazza – ajánljuk mindenki figyelmébe! Köszönjük az eddigi bizalmat és a közös munkát minden ügyfelünknek, partnerünknek és oktatónknak.

 

Boldog ötödik születésnapot BIB!