ESG, avagy egy új lehetőség a KKV-k életében:

Fergetegesre sikerült az első ESG, avagy egy új lehetőség a KKV-k életében képzésünk!

 

Tapaszti Attila és Gyura Gábor tapasztalt előadóknak számítanak a témában, így az előadásokat követően résztvevőink nem is hagyták őket kérdések nélkül.

 

A képzést hibrid formában valósítottuk meg és a szünetben bekapcsolva hagytuk a mikrofont, így az online résztvevők – a felszolgált kávét és frissítőt leszámítva – teljes értékű tagjai voltak nem csak az oktatásnak, hanem a kötetlen szakmai beszélgetésnek is. A résztvevők egyöntetűen magas színvonalúnak és hasznosnak ítélték az öt tanórás képzést és nyitottak további fenntarthatósági témák megismerésére.

 

Közös jövőnk záloga a fenntartható életmód és gazdasági aktivitás, amelynek egyik fontos pillére a zöld pénzügyi ismeretek széles körű elterjedése. Büszkék vagyunk arra, hogy a zöld pénzügyek és az ESG témák területén úttörő szerepet játszhattunk a magyar piacon. Határozottan úgy gondoljuk, hogy a fenntarthatósággal kapcsolatos tudás nem csak a nagyvállalati, hanem a KKV szektorban és a mikrovállalkozások számára is versenyelőnyt, majd idővel túlélési lehetőséget jelent.

 

Köszönjük a résztvevőknek, az oktatóinknak és a helyszínt biztosító Mercure Budapest Castle Hill rendezvényteremnek az együttműködést. Bár ez még csak az első alkalom volt, egyértelmű visszajelzést kaptunk a résztvevőktől, hogy ez alkalommal is valóban élményalapú oktatást nyújtottunk a jövő szakembereinek!