Élvonalbeli befektetési menedzsment képzés

A Budapest Institute of Banking Zrt. küldetésének tekinti, hogy támogassa a banki, biztosítási és befektetési szakembereket a gyorsan fejlődő pénzügyi piacokon való érvényesüléshez szükséges készségek és tudás megszerzésében. A Panthera Solutions monacói székhelyű tanácsadó vállalatként a professzionális befektetők döntési struktúrájának optimalizálására szakosodott. Független szakértőként támogatják ügyfeleiket a racionális befektetési döntések meghozatalában – összehangolt döntéshozatali rendszer mentén. A Panthera Solutions saját kutatásai és módszerei gyakorlati megoldásokat kínálnak a heurisztikus menedzsment és a kvantitatív technikák összehangolására. E módszertan megalapozottabb befektetési döntéseket eredményez, ezzel a döntéshozót képessé teszi befektetési céljainak elérésére és versenyelőny megszerzésére.

A BIB Zrt. és a Panthera Solutions együttműködése révén a hazai szakemberek számára is elérhetővé válnak a professzionális befektetői képzések.

Fábián Gergely (Vezérigazgató, Budapest Institute of Banking Zrt.): “A Budapest Institute of Banking célja a magyar pénzügyi rendszer versenyképességének erősítése és a szektoron belüli szakmai tudás növelése modern, innovatív oktatással. A Panthera Solutions partnerségével a tőkepiacok területén a legmagasabb szintű oktatást hozzuk el Magyarországra, olyan kurzusokkal, amelyek az egész régióban vonzóak lehetnek.

Markus Schuller (Ügyvezető partner, Panthera Solutions): “Mivel a BIB a magyar és a regionális tőkepiacok szívében működik, továbbra is kulcsfontosságú törekvés és felelősség, hogy a lehető legjobb vezetői képzést nyújtsa a piaci szereplők számára. Örülünk és megtisztelve érezzük magunkat, hogy minket választottak ki arra, hogy hozzájáruljunk e lenyűgöző ország tőkepiaci szereplőinek fejlődéséhez.