A régió egyik vezető tréningcégével dolgozunk együtt

Banki, pénzügyszakmai kurzusainkat jól egészítik ki a DEVELOR közreműködésével induló vezetői tréningek és modern értékesítési, tárgyalástechnikai kompetenciákat fejlesztő kurzusok. 2018. első félévében összesen hét témakörben a legkorszerűbb gyakorlatias ismereteket kínáljuk Európa egyik legjobb készségfejlesztő cégének közreműködésével.

A DEVELOR huszonöt éves tapasztalata, hogy a fejleszteni kívánt munkatársak gyakran alacsony elvárásokkal érkeznek a tréningekre és néha unalmas szükségszerűségként tekintenek ezekre. Még a legjobb trénerek esetében is a tréningen tanultak hamar elmosódhatnak az azt követő munkanapok sodrásában. Vallják és projektjeikben bizonyították, hogy a  készségfejlesztés során a tanulást emlékezetessé, a változást kezelhetővé az eredményeket pedig mérhetővé teszik.

A tréningeken eltöltött minden perc arra motiválja a résztvevőket, hogy a tanultakat munkájuk során is alkalmazzák. Igény esetén pedig személyes segítséget is nyújtanak az egyéni viselkedésbeli változáshoz is, ami minden fejlődés alapja.

A hozzáállás, a készségek és viselkedések együttes fejlesztésére fókuszálnak a szervezésünkben megvalósuló közös programokon is. A kreatív gyakorlatok, izgalmas szimulációk, az esetfeldolgozás megtörik a hagyományos tréningek ritmusát. A résztvevők valós üzleti helyzetekben gyakorolhatnak és kaphatnak értékes visszajelzéseket majd személyes vállalásokat tehetnek a jövőre nézve.

A DEVELOR működésének 25 évében több ezer tréningnapon vettek már részt bankszektorban és biztosító cégeknél dolgozó munkatársak, ami mindenképpen a résztvevők és a megbízók elégedettségét és szakmai elismerését jelzi. A DEVELOR ma tizenhat országban működik, de szolgáltatásait Európa és a Közel-Kelet több mint 30 országban ismerik már.